Gurķi izdodas kraukšķīgi, īpaši labi garšo karsti, pasniegt vislabāk ar kādu mērcīti.
Gatavi 20 minūtēs!
Sastāvdaļas
5 gurķi
4 olas
Sāls pēc garšas
120 g kviešu miltu
60 g kukurūzas miltu
Garšvielas pēc vēlēšanās
100 ml augu eļļas
Pagatavošana
1․ Gurķus sagriež gareniskos gabaliņos vai aplīšos.
2․ Olas sakuļ ar šķipsniņu sāls. Atsevišķā bļodiņā sajauc abus miltu veidus kopā ar sāli un garšvielām.
3․ Pannā sakarsē eļļu uz vidējas uguns.
4․ Gurķus mērcē olā, pēc tam apviļā miltu maisījumā. Apcep vairākas minūtes no katras puses, līdz izveidojusies zeltaina garoziņa.
Labu apetīti!
IZMĒĢINI ARĪ ŠĪS RECEPTES!
Gurķu stienīši saldskābā marinādē. Saimnieces Ausmas recepte
Pikanta gurķu un burkānu uzkoda korejiešu gaumē. Arī ziemas krājumiem
Kraukšķīgas un pikantas siera nūjiņas. Recepte, kas noderēs ikvienam!
Maigi kraukšķīgi kartupeļu un siera plācenīši. Fotorecepte