Cepti gurķi kraukšķīgā panējumā. Pārsteidzoša recepte!

06-10-2020

Gurķi izdodas kraukšķīgi, īpaši labi garšo karsti, pasniegt vislabāk ar kādu mērcīti.

Gatavi 20 minūtēs!

<<>>

Sastāvdaļas

5 gurķi

4 olas

Sāls pēc garšas

120 g kviešu miltu

60 g kukurūzas miltu

Garšvielas pēc vēlēšanās

100 ml augu eļļas



Pagatavošana

1․ Gurķus sagriež gareniskos gabaliņos vai aplīšos.

2․ Olas sakuļ ar šķipsniņu sāls. Atsevišķā bļodiņā sajauc abus miltu veidus kopā ar sāli un garšvielām.

3․ Pannā sakarsē eļļu uz vidējas uguns.

4․ Gurķus mērcē olā, pēc tam apviļā miltu maisījumā. Apcep vairākas minūtes no katras puses, līdz izveidojusies zeltaina garoziņa.

Labu apetīti!

IZMĒĢINI ARĪ ŠĪS RECEPTES!

Gurķu stienīši saldskābā marinādē. Saimnieces Ausmas recepte

Pikanta gurķu un burkānu uzkoda korejiešu gaumē. Arī ziemas krājumiem

Kraukšķīgas un pikantas siera nūjiņas. Recepte, kas noderēs ikvienam!

Maigi kraukšķīgi kartupeļu un siera plācenīši. Fotorecepte