Ļoti vienkārši pagatavojams ēdiens, kura īpašā nianse un noslēpums – bietes vispirms tiek ceptas cepeškrāsnī.
Sastāvdaļas
2–3 bietes
1 l dārzeņu buljona
1–2 daiviņas ķiploku
Sāls, cukurs pēc garšas
1 ēdamkarote citrona sulas
Krējums pēc garšas
Pagatavošana
1․ Bietes ietin folijā un cep cepeškrāsnī aptuveni 45 minūtes 180 ° grādu temperatūrā.
2․ Dārzeņus atdzesē, nomizo un sagriež nelielos gabaliņos.
3․ Uzkarsē buljonu Pievieno bietes, sasmalcinātus ķiplokus, sāli, cukuru un citrona sulu.
4․ Ļauj uzvārīties un vāra 10–15 minūtes uz nelielas uguns.
Labu apetīti!
IZMĒĢINI ARĪ ŠĪS RECEPTES
Slavenā sīpolu zupa – pagatavo franču virtuves šedevru! + Vēl desmit lieliskas zupu receptes
Hamburgas zupa ar frikadelēm un klimpām. + Vēl desmit sātīgas ziemas zupiņas!
Sarkanās paprikas zupa un brokoļu krēmzupa. Divas sildošas receptes vēsam laikam!
Slavenā “Harčo” zupa ar vistiņu. Plus vēl piecas ziemīgu zupiņu receptes!
Siera zupa ar vistas fileju un ķiploku grauzdiņiem. + Rudens zupiņu izlase!
Islandiešu gaļas zupa “Kjötsúpa”. + Vēl desmit sildošas zupiņas aukstam laikam!
Sēņu zupa ar miežu pārslām. + Vēl trīs sēņu receptes!
Pupiņu zupa. Gan diētai, gan gavēnim!
Garšīga pākšaugu asorti zupa. + Vēl piecas sildošu zupiņu receptes!