Banāns “kažokā”. Ātrākais un gardākais desertiņš piecpadsmit minūtēs!

28-04-2018

banans_kazoka


Sastāvdaļas
1 banāns
2 ēdamkarotes kakao
3 ēdamkarotes cukura
50 g sviesta
1 ēdamkarote krējuma
150 g biezpiena

Pagatavošana
1. Vispirms gatavo biezpiena masu.

2. Bļodiņā sajauc biezpienu un 2 ēdamkarotes cukura, rūpīgi izmaisa.

3. Pievieno sviestu un vēlreiz samaisa.

4. Banānu nomizo, liek šķīvī, pārziež ar biezpiena masu.

5. Katliņā sajauc krējumu un kakao. Pievieno cukuru.

6. Gatavo šokolādi, kamēr iegūta pilnībā viendabīga masa.

7. Pārlej biezpienu ar šokolādes masu. Pārkaisa ar sasmalcinātiem riekstiem.

Labu apetīti!