Aukstā zupa – glābiņš karstā dienā. Klasiska recepte + desmit variācijas

07-06-2019

auksta_zupa

Karstā laikā pusdienas neko nekārojas tik ļoti kā atsvaidzinošu auksto zupiņu – recepšu un variantu ir daudz. Piedāvājam pamata recepti un 10 interesantas variācijas “par tēmu”.

Sastāvdaļas
1,5 l kefīra

1 liels salātu gurķis

Lociņi, dilles pēc garšas

Sāls pēc garšas

500 g biešu

5-6 olas

Pagatavošana

Bietes novāra, sarīvē uz rupjas rīves, liek katliņā.

Gurķi sarīvē.

Sīki sagriež zaļumus. Visu ieber katliņā, pārlej ar kefīru. Ja kefīrs ir pārāk biezs, var atšķaidīt ar aukstu, vārītu ūdeni.

Pēc garšas pievieno sāli.

Olas cieti novāra.

Pēc tam vai nu sagriež un liek pie citām sastāvdaļām katlā, vai sagriež uz pusēm un liek pa vienai uz katras porcijas.

Pasniedz ar vārītiem vai ceptiem kartupeļiem.

IZMĒĢINI ARĪ ŠĪS RECEPTES!

1. SAIMNIECES JŪLIJAS AUKSTĀ ZUPA

2. GASPAČO AR ĶIPLOKU GRAUZDIŅIEM

3. AUKSTĀ ZUPA AR AVOKADO UN GARNELĒM

4. AUKSTĀ ZUPA LAUKU GAUMĒ

5. LOLITAS NEIMANES AUKSTĀ ZUPA

6. VIEGLA AUKSTĀ ZUPA AR REDĪSIEM

7. AUKSTĀ ZUPA LIETUVIEŠU GAUMĒ

8. BALTĀ AUKSTĀ ZUPA

9. AUKSTĀ ZUPA AR KRABJU NŪJIŅĀM

10. GURĶU AUKSTĀ ZUPA AR PIPARMĒTRĀM

loading...

1 Comment

  1. Serf 08.06.2019 at 02:06 - Atbildēt

    Šī elektroenerģijas taupīšanas metode bija slēpta 20 gadus, un tagad ikviens var to izmantot un maksāt 2 reizes mazāk – http://bit.ly/lesspaid Protams, es to visu pārbaudīju, izmantojot to 3 mēnešus ar tādu pašu patēriņu, es samaksāju 30-40% mazāk naudas!