Aukstā kefīra zupiņa. Sātīgais variants + vēl trīs “baltās” aukstās zupas

26-06-2020

kefira_zupa

Sastāvdaļas
Zaļie lociņi
Zaļumi
Svaigs gurķis
Kartupeļi
Ola
Vārīta desa
Citrons vai etiķis
Kefīrs
Ūdens
Sāls
Pagatavošanas laiks: 30 minūtes

Pagatavošana
Lociņus sagriež tieši katliņā, pievieno sāpi, nedaudz sastampā.

Gurķus un redīsus sagriež smalkos salmiņos. Pievieno katliņā.

Vārītus kartupeļus (ne visus, vienu atstājot iebiezināšanai) sagriež kubiņos. Liek katliņā.

Atlikušo kartupeli samīca un pievieno kopējai masai biezumam un sātīgumam.

Olas sagriež kubiņos. Sagriež arī desu, liek klāt pārējām sastāvdaļām.

Katliņa saturu pārlej ar kefīru, pievieno aukstu, vārītu ūdeni tā, lai zupa būtu nedaudz šķidrāka.

Citādi zupa iznāks ļoti bieza.

Pievieno sāli un izspiež citronu pēc garšas. Citrona vietā var pievienot etiķi. Kefīra zupiņa gatava!

Liek ledusskapī uz 15-20 minūtēm, lai tā kļūtu vēsāka un reizē nedaudz ievilktos. Karstā vasaras dienā tāda zupiņa ļoti noderēs!

IZMĒĢINI ARĪ ŠĪS RECEPTES

Aukstā kefīra zupa ar krabju nūjiņām. Neparasta, bet garda!

Aukstā kefīra zupiņa viskarstākajām dienām. Turklāt ļoti diētiska!

Baltā aukstā zupiņa ar kefīru, gurķiem un zaļumiem

loading...