Ātri mazsālīti gurķīši ar garšaugu pildījumu. Neparasta recepte!

22-06-2020

gurki10


Interesanta recepte, kā ātri pagatavot mazsālītus gurķīšus.

Vairākas ķiploka daiviņas un pušķīti diļļu ļoti sīki sagriež, sajauc ar 3 ēdamkarotēm sāls.

1 kg gurķu nomazgā, nosusina, sagriež gareniski uz pusēm.

Iegriezuma vietā izdara dažus seklus iegriezumus.

Uz vienas gurķa puses liek garšaugus ar sāli, pārsedz ar otru pusi.

Emaljētā katliņā vai krūzē ļoti blīvi saliek gurķus, atstarpes starp tiem var piepildīt ar mārrutka, upeņu vai ērkšķogu lapām, pat iebērt dažas ērkšķogas.

Cieši uzliek vāku.

Kamēr cepas šašliks un pelnos gatavojas kartupeļi, mazsālītie gurķīši jau būs gatavi.

IZMĒĢINI ARĪ ŠĪS RECEPTES!

Mazsālīti tomātiņi maisiņā ar ķiplociņu un dillēm. Kad negribas gaidīt!

Mazsālīti gurķīši ar olīveļļu maisiņā. Var ēst jau pēc pusstundas!

Mazsālīti ķiplociņi. Lieliska piedeva dažādiem ēdieniem!

Mazsālīti gurķīši ar minerālūdeni. Ņem šo recepti savā arsenālā!

Mazsālīti gurķīši. Ātrā recepte – no rīta gatavo, vakarā jau kraukšķini!

Mazsālīti gurķīši. Ātrā recepte ar citrona sulu un miziņām

loading...