Apelsīnu daiviņas karstā mērcē. + Vēl piecas lieliskas desertu idejas piedāvā Lolita Neimane

31-03-2020

VAIRĀK RECEPŠU – GRĀMATĀ “LOLITAS LABĀKĀS RECEPTES”

Sastāvdaļas 4 porcijām

300 ml apelsīnu sulas

6 apelsīni

kartupeļu ciete

vaniļas cukurs

kanēlis “Candarel”

cukurs

l citrona sula

kanēļa standziņa

Pagatavošana
No apelsīna miziņas nogriež sloksnītes dekorēšanai, apelsīnus nomizo un sadala daiviņās (ieteicams bez baltuma).

Apelsīnu sulu uzkarsē un pieliek vaniļas cukuru, nedaudz saldinātāja, citrona sulu un kanēli, iebiezina ar kartupeļu cieti.

Siltajā mērcē ieliek apelsīnu daiviņas.

Dekorē ar kanēļa standziņu un apelsīna miziņas sloksnītēm.

(1 porcija — 135 kcal)

IZMĒĢINI ARĪ ŠĪS RECEPTES

Mandarīni sīrupā. Burvīgs deserts sezonas noskaņās

Biezpiena zefīrs. Deserts, kas “neiet labumā” + vēl trīs zefīra receptes!

Melleņu siera kūka. Lielisks, vienkārši pagatavojams deserts

Cepti āboli ar rozīņu pildījumu. Viegls desertiņš!

Ātrā biezpiena kūka ar iebiezināto pienu. + Vēl trīs labas sacepumu receptes

loading...