Apēd sešas cepta ķiploka daiviņas un uzzini, kas notiks 24 stundās

10-12-2018
Foto - Pixabay

Foto – Pixabay

Ķiploks ir sens dziedniecisks līdzeklis, kas palīdz pret dažādām slimībām un veselības problēmām. Tam ir antibakteriālas un pretiekaisuma īpašības.

Ķiploks satur allicīnu – tieši šis komponents atbild par tā antibakteriālajām īpašībām. Vairākos pētījumos noskaidrots, ka allicīns normalizē arteriālo spiedienu, noder vēža profilaksei un ir labs antioksidantu avots.

Šo rakstu ieteicams izlasīt tiem, kuriem garšo ķiploki un kas vēlas vēl vairāk uzzināt par tā lieliskajām īpašībām.

Kas notiks ar organismu, ja apēdīsi sešas cepta ķiploka daiviņas?
• Pirmajā stundā
Stundas laikā ķiploks sasniegs gremošanas sistēmu. Organisms saņems barības vielas un citus komponentus. Ķiploka aktīvās vielas nokļūst organismā un asinīs.

• 2-4 stundās
Pēc 2-4 stundām allicīns sāk iedarboties. Novērš ļaundabīgu šūnu veidošanos un rada aizsargekrānu.

• 4-6 stundās
Ķiploka iedarbību izjūt vielmaiņa. Palielinās šūnu daudzums, kas aizsargā pret saaukstēšanos un gripu.

• 6-10 stundās
Organisms pilnībā izmanto ķiploka vērtīgās vielas, tās nogalina kaitīgās baktērijas.

• 10-24 stundās
* Regulē holesterīna līmeni, likvidē slikto holesterīnu
* Attīra artērijas un novērš sirds un asinsvadu slimības
* Regulē asinsspiedienu

• Paaugstina imunitāti un mazina stresu
* Nāk par labu kaulu un muskuļu veselībai.

Ceptu ķiploku recepte
Vajadzēs 6 ķiploka daiviņas.

• Sakarsē cepeškrāsni, noloba ārējo miziņu, iekšējo atstāj.

• Ielej formā eļļu un ietin ķiploku folijā.

• Cep 30 minūtes vai kamēr ķiploks mīksts. Ļauj atdzist 5-10 minūtes, pēc tam noņem miziņu un apēd. Lieto vismaz reizi mēnesī.

Avots: Fithacker

loading...