Košs deserts ar patīkamu aromātu un oriģinālu, saldu garšu.
Ātri un vienkārši pagatavojams, veselīgs un interesants!
Sastāvdaļas
500 g ābolu
500 g ķirbja
1 kg cukura
Pagatavošana
1․ Ābolus sagriež nelielos gabaliņos. Var nomizot.
2․ Liek augļus traukā, kurā gatavosi ievārījumu, uzreiz pārber cukuru.
3․ Ķirbi arī sagriež gabaliņos un sajauc ar āboliem. Atstāj uz 1 stundu, lai izdalītos sula.
4․ Pēc tam masu uzvāra un maisot karsē aptuveni 40 minūtes.
5․ Saliek ievārījumu sterilizētās burciņās un aizvāko. Apgriež otrādi, silti sasedz un pēc atdzišanas
glabā vēsā vietā.
IZMĒĢINI ARĪ ŠĪS RECEPTES!
Ķirbju un ābolu salāti. + Vēl pieci slaidi salātiņi
Muskatriekstu ķirbja kēksiņš. + Vēl piecas kēksu un mafinu receptes!
Siltie ķirbju un tomātu salāti ar rīsiem. Garšīgi un diētiski!