Ābolu ievārījums ar ķirbīti. + Vēl trīs rudenīgas receptes!

04-10-2020

Foto – Pixabay

Košs deserts ar patīkamu aromātu un oriģinālu, saldu garšu.

Ātri un vienkārši pagatavojams, veselīgs un interesants!

Sastāvdaļas

500 g ābolu
500 g ķirbja
1 kg cukura



Pagatavošana

1․ Ābolus sagriež nelielos gabaliņos. Var nomizot.

2․ Liek augļus traukā, kurā gatavosi ievārījumu, uzreiz pārber cukuru.

3․ Ķirbi arī sagriež gabaliņos un sajauc ar āboliem. Atstāj uz 1 stundu, lai izdalītos sula.

4․ Pēc tam masu uzvāra un maisot karsē aptuveni 40 minūtes.

5․ Saliek ievārījumu sterilizētās burciņās un aizvāko. Apgriež otrādi, silti sasedz un pēc atdzišanas
glabā vēsā vietā.

IZMĒĢINI ARĪ ŠĪS RECEPTES!

Ķirbju un ābolu salāti. + Vēl pieci slaidi salātiņi

Muskatriekstu ķirbja kēksiņš. + Vēl piecas kēksu un mafinu receptes!

Siltie ķirbju un tomātu salāti ar rīsiem. Garšīgi un diētiski!