2020. gads – Baltās Metāliskās Žurkas zīmē. Ko sola Austrumu astrologi?

14-11-2019

Saskaņā ar Austrumu astroloģiju katram gadam ir sava krāsa, stihija un dzīvnieks – aizbildnis, par kuru 2020. gadā kļūs Žurka.

2020. gads norisināsies Baltās Metāliskās Žurkas zīmē. Tas nozīmē, ka Jaunajā gadā baltā krāsa būs veiksmes krāsa, bet metāla talismani var to pastiprināt.

Nākamajā februārī būs 29 dienas, tātad tas būs garais gads. Lai gan daudzi no uzskata par sliktu zīmi, kas nes vienas vienīgas nepatikšanas un neveiksmes, tā gluži nav.

Ja noskaņoties uz slikto un pastāvīgi gaidīt, ka dzīve aizliks kāju priekšā, problēmas nebūs ilgi jāgaida. Bet gaišāks skats uz dzīvi palīdzēs Visumam atvērt tavā priekšā dažādus jaunus ceļus, un nekāda liekā diena tam netraucēs.

Tātad izeja ir ticēt labajam un nepiesaistīt liekas nepatikšanas.

Gada stihija ir metāls. Ko gaidīt? Ar metāla stihiju saistīts gads aicina nepeldēt pa straumei. Laiks kalt dzelzi, kamēr tā karsta.

Svarīgi aizstāvēt savas intereses, atcerēties par savu un ģimenes labklājību, neziedoties svešu ideju vārdā, ja tās ir diametrāli pretējas taviem uzskatiem.

Ļoti svarīga būs finanšu joma. Racionālā un apdomīgā Žurka palīdzēs palielināt ienākumus, bet nedrīkst ļauties kārdinājumam ielaisties negodīgā spēlē.

Pārmaiņas pieprasa mūsu sirds. Un Žurka tam piekrīt. 2020. gads būs pārmaiņu un jaunievedumu gads, turklāt tie būs pamanāmi: cilvēkus gaida pārbraucieni, darba vietas maiņa, kāds var kardināli mainīt darbības jomu vai ģimenes stāvokli, kļūt par vecākiem vai pārvērsties no mājsaimnieces par karjeristi.

Jebkurā gadījumā Žurka mūs pārsteigs. Lai gads būtu veiksmīgs, pārmaiņas nepieciešams pieņemt. Ja viss liecina, ka laiks piecelties no iesildītās vietiņas, mainīt pilsētu, valsti, kaut vai imidžu, vērts paklausīt sirdij un pieņemt lēmumu.

Noskaņojuma krāsa – baltā. Dažādās kultūrās tā simbolizē atšķirīgas lietas. Kaut kur tā ir nevainības un tīrības krāsa, citur – skumju vai pat sēru simbols. Bet 2020. gadā tā nozīmēs baltu lapu, uz kuras varam attēlot visu, ko gribam. Laiks sākt darboties no jaunas lapas, bez melnrakstiem un ierunām.

Avots: “Esotericblog”

LASI VAIRĀK:

1. NO KĀ PIESARGĀTIES BALTĀS ŽURKAS GADĀ?

2. PIECAS HOROSKOPA ZĪMES, KAS ATVĒRS SIRDI MĪLESTĪBAI 2020. GADĀ

3. PĀVELA GLOBAS HOROSKOPS 2020. GADAM

loading...