Suņa gads beidzot klāt! Horoskops VIENĀ VĀRDĀ!

15-02-2018

suns


Uzzini, kāds būs 2018. gads tavā horoskopa zīmē dzimušajiem, ja to izteiktu vienā vārdā?

Auns – Slava
Var jau būt, ka nekļūsi par pasaulē slavenu superzvaigzni, bet noteikti alksi pēc slavas un to arī saņemsi. Savā jomā kļūsi par “Volstrītas vilku” un gūsi nebijušus panākumus karjerā.

Vērsis – Zināšanas
Šogad tev būs vēlēšanās un iespējas paplašināt redzesloku, izpētīt jaunus ceļus un filozofiju, jaunu skatu uz pasauli. 2018. gads tev kļūs par jaunas patiesības izzināšanas laiku.

Dvīņi – Parādu atdošana
Šogad Dvīņi būs nodarbināti, atdodot vecus parādus. Viss, ko tu neesi samaksājis vai nomaksājis, 2018. gadā liks par sevi manīt. Nāksies kārtot parādus!



Vēzis – Mīlestība
Vēzi, priecājies, tevi gaida romantika. Tu sev radīsi romantisku, radošu dzīvi pats vai atradīsi īpašu partneri, kurš to visu tev dāvinās. Jebkurā gadījumā, gatavojies jaunām izjūtām.

Lauva – Darbs
Lauvām šogad viss riņķos ap ikdienas darbiem: cilvēkiem, uzņēmumiem un lietām, uz kurām nāksies koncentrēties. 2018. gadā nepieciešams pacietīgi kalpot citiem, tas nesīs labumu ne tikai viņiem, bet arī tev.



Jaunava – Atpūta
Jaunava šogad beidzot metīs pie malas drāmu, aizvērs bloknotu ar garo paveicamo darbu sarakstu un nedaudz atslābināsies. Beidz pretoties baudām un mazliet papriecājies par savu dzīvi. Tu atgādini brēcošu bērnu, kuru stiepj uz siltu un smaržīgu vannu!

Svari – Mājās sēdēšana
Ģimene, draugi, tuvinieku loks – tas viss nodarbinās tavas domas 2018. gadā. Tu nodarbosies ar telpas radīšanu, kurā tu justos drošībā, tā vietā, lai skraidītu apkārt un izklaidētos. Bet pienāk laiks arī ligzdas vīšanai – un tas ir tagad!

Skorpions – Komunikācija
Tu šogad mācīsies komunicēt. Vajadzēs pieradināt sevi atklāt savas domas un sirdi, lai apmainītos sajūtām un idejām ar citiem cilvēkiem.

Strēlnieks – Nauda
Samazini savu kāri tērēt naudu pa labi un pa kreisi, atrodi veidu, kā palielināt ienākumus, citādi draud vajadzība savilkt jostu. Cieši. Pārliecinies, ka ar finansēm rīkojies saprātīgi.

Mežāzis – Sevis atklāšana
Situsi tava stunda, Mežāzi! Šogad tu atklāsi sevi no jauna. Tavas vēlmes īstenosies, jo parādīsies reālas iespējas. Šajā gadā tu kļūsi par “jaunu sevi”.

Ūdensvīrs – Garīgums
Šogad pacelsies jaunā, augstākā līmenī, aci pret aci saskaroties ar savu garīgo “es” – to savas personības daļu, kas saistīta ar citiem, daļu, kas tik bieži paliek slēpta vai ko tu tik bieži ignorē. Meditē. Nodarbojies ar jogu. Iepazīsti sevi.

Zivis – Draudzība
Šogad vari pārdomāt savu draudzību un atbrīvoties no virspusējām attiecībām. Līdz 2018. gada beigām būsi atbrīvojies no cilvēkiem, kuri tevi neiedvesmo un neatbalsta tavas cerības un sapņus. Turies kopā ar tiem, kuri tiecas uz attīstību, tev nevajag tērēt laiku un spēkus, velkot līdzi uz vietas stāvētājus.