Lielais janvāra horoskops SKORPIONAM. Esi mīļāks pret otro pusīti!

08-01-2018

skorpions


2018.gada janvāra horoskops Skorpionam iesaka būt laipnākam ne tikai ar Zemes suni, bet arī ar apkārtējiem cilvēkiem. Ņem vērā, ja tu kādu apvainosi vai ievainosi, tad aizvainojums būs līdz sirds dziļumiem. Galējos gadījumos klausi to cilvēkus, kas attiecīgos jautājumos orientējas labāk. Apvaldot ambīcijas un kaisli, Skorpions var daudz panākt.

2018.gada sākumā Skorpionu gaida pārmaiņas visās dzīves jomās, tāpēc tās ir jāpieņem ar lepni paceltu galvu. Ja neiesaistīsies avantūristiskos pasākumos un riskos, tad kļūsi garīgi bagātāks un pārvarēsi visus šķēršļus. Skorpionam horoskops iesaka rūpīgi pārdomāt visas lietas, it īpaši, ja runa ir par tavu karjeru un naudu. Janvāra horoskops Skorpionam ir sagatavojis oriģinālus projektus, kas ļaus īstenot iecerēto. Tikai esi pārliecināts un savaldi emocijas. Kaisle un impulsivitāte ne vienmēr palīdz sasniegt augstus rezultātus.

Dzeltenais suns iesaka būt pieklājīgākam pat ar konkurentiem, kas gada sākumā kals ļaunus plānus. Centies visu pavērst savā labā, tad situācija kļūs skaidrāka un gaišāka.

Janvāra horoskops Skorpionam jāseko saviem vārdiem un darbībai. Ja tu kļūsi atbildīgāks un čaklāks, tad neviens nevarēs novest tevi no pareizā ceļa. Bet – ja sāksi slinkot un paļauties uz gadījumu, tad neceri un panākumiem un peļņu. Mīlestības jomā Skorpions satiks cienījamu partneri, ja būs uzmanīgāks un pacietīgāks. Nav vēlams dalīties ar personiskās dzīves noslēpumiem ar tiem, kas var tev dot sliktu padomu.

2018.gada janvāra horoskops Skorpionam neiesaka tērēt vairāk par nopelnīto. Ekonomijai ir jābūt prioritātei, tāpat kā racionālai attieksmei pret pirkumiem.

Protams, ierobežot sevi it visā Skorpionam arī nevajag. Ja izlemsi pasniegt dāvanu tuvam cilvēkam, naudu nežēlo. Veselības plānā janvārī jāliek akcents uz psihisko stāvokli. Pastaigājies dabā, slēpo un dodies rīta skrējienos. Galvenais – nebaidies no pagaidu vientulības. Tieši tā palīdzēs Skorpionam tikt galā ar visām niansēm, gan dvēseliskām, gan profesionālajām.

Mīlestības horoskopu lasi nākamajā lapā!

Lasīt tālāk: 1 2 3