Ar biezpienu pildītas kabaču laiviņas. Lieliska ideja!

09-10-2018

kabaci_biezpiens

Pikanta, reizē maiga garša, sulīgi kabači… Vienu vārdu sakot, jāizmēģina!

Sastāvdaļas
2 nelieli kabači
200 g biezpiena
1 pušķītis diļļu un pētersīļu
2 daiviņas ķiploku
1 ola
100 g cita siera

Pagatavošana
Kabačus nomizo, sagriež gareniski. Ar karoti izņem vidu, lai iznāktu “laiviņas”.

Atsevišķā bļodiņā sajauc biezpienu, kapātus zaļumus, caur presi izspiestu ķiploku, olu, sāli un piparus. Pilda maisījumu kabačos.

Liek pildītos kabačus uz pannas, kas izklāta ar cepamo papīru. Katru pārkaisa ar rīvētu sieru.

Cep līdz 180 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī 40 minūtes.

Avots: “Lifehacker”